Tilannehuone-palvelu ilmoittaa muutamista hälytyksistä ympäri kuntaa.
Aila-myrsky, sähkökatkot (muokattu 3.8.2022) Urjalan Sanomat

Yhä lähes 200 urjalalaista sähköttä

Marjo Alste

Yhä lähes 200 sähköyhtiö Elenian asiakasta on sähköttä Urjalassa. Pahimmilleen luku kohosi alkuiltapäivästä, jolloin sähköttömiä asiakkaita oli lähes 600. Sittemmin sähköjä on kuitenkin jo saatu takaisin. Pelastuslaitoksen hälytyksiä keräävän verkkosivun mukaan Urjalasta on ilmoitettu ainakin pieniä vahingontorjuntatehtäviä ympäri kuntaa.

Pelastuslaitos itse tiedottaa, että se oli osallistunut Aila-myrskyn runtelemalla Pirkanmaalla torstaina iltapäivällä kello neljään mennessä jo lähes kahteen sataan tehtävään. Pelastuslaitoksen arvion mukaan Pirkanmaalla ei tähän mennessä ole sattunut mittavia omaisuusvahinkoja, vaan tehtävät ovat olleet lähinnä kaatuneiden puiden raivauksia. Kaikkiaan Pirkanmaalla on noin 7 000 taloutta ilman sähköjä.