Hiekkakakkujen teko maistui uudella hiekkalaatikolla.
päiväkodin saneeraus, päiväkoti (muokattu 3.8.2022) Urjalan Ylläpito

Hiekkakakut rakentuvat Päivikselläkin – päiväkoti on kotiutunut evakkotiloihin

Marjo Alste

Laukeelan päiväkoti on virallisesti muuttanut väistötiloihin Attendon vanhoihin tiloihin. Muutto alkoi vaiheittain jo heinäkuussa, mutta tuolloin päiväkoti toimi päivystysluontoisesti ja ensimmäiset viikot kuluivat tavaroiden järjestelyyn. Virallisesti toiminta käynnistyi elokuun alussa.

Sekä henkilökunta että lapset ovat tyytyväisiä väistötiloihin – vaikka opettelua uudet tilat ovatkin vaatineet.

–  Vanhassa päiväkodissa käytössä ei ollut ruokasalia, vaan jokainen ryhmä ruokaili omassa tilassaan. Nyt meillä on käytössä ruokasali, johon isommat lapset pääsevät kulkemaan jonossa, kertoilee resurssiopettaja Monika Länsivaara.

Lue lisää Urjalan Sanomista torstaina 10.9. tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19!