Aurinko paistoi täydeltä terältä, kun ylioppilaat kokoontuivat ryhmäkuvaan yhtenäiskoululla. Takarivi vasemmalta oikealle Lauri Vanhakylä, Onni Syrjälä, Joni Väistö ja Teemu Numminen. Keskirivssä vasemmalta oikealle ovat Matti Nieminen, Kaarlo Tiili, Teemu Mäkinen, Elisa Liehu, Linda Karonen ja Jenna Juntunen. Eturivissä vasemmalta oikealle  Jenna Kajander, Elli Maunuksela, Mikko Hirvonen, Sofie Leikkilä, Miili Inomaa ja Jutta Honkanen.
Väinö Linnan lukio, ylioppilasjuhla (muokattu 3.8. 18:28) Urjalan Ylläpito

Ylioppilaat saivat vihdoin painaa yhdessä päähänsä valkoisen lakin

Urjalan yhtenäiskoululla pidettiin lauantaina pienimuotoinen lakkiaisjuhla. Koronapandemian takia juhlat jäivät tavalliseen tapaan pitämättä kesän kynnyksellä, mutta nyt vahinko otettiin takaisin.

Juhlassa perinteisen ylioppilaan puheen piti Elli Maunuksela. Hän totesi, etteivät päässä nyt komeilevat valkolakit ole olleet itsestäänselvyys.

– Jokainen meistä on tehnyt hurjasti töitä valkolakkinsa eteen. Läheskään aina kaikki ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, mutta olemme silti kaikki tässä ja nyt. Kuljimme jokainen omia polkujamme, mutta kuitenkin toinen toistamme tsempaten.

Lue lisää Maunukselan mietteitä torstain 3.9. Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo tänään kello 19 alkaen!