hevosurheilu, raviurheilu (muokattu 4.8. 15:57) Urjalan Ylläpito

Skyfall Shine Forssan finaaliin

Rauli Ala-Karvia

Tiistaina ratkottiin Forssassa viimeiset finaalipaikat 29. elokuuta ravattavaan lämminveristen Pilvenmäki Specialin loppukilpailuun.

Oman eränsä voittajana paikan kymppitonnin tavoitteluun sai urjalalaisen Markku Niemisen valmentama Skyfall Shine (15,2a), jonka karsintaeränsä ykköseksi ohjasti Santtu Raitala. Skyfall Shinen erä oli Forssan kolmesta hitain, mutta muistaa kannattaa, että nelivuotiaan ruunan ennätys on 13,5a. Skyfall Shinella on takana 20 kisaa, joista se on kurvannut voittajaesittelyyn kahdeksan kertaa.

Niemisen tallin uusista tulokkaista viime viikolla voiton otti Ready Cashin kolmevuotias poika Consalvo, jonka Ari Moilanen ohjasti Vermossa tasoitusajossa voittajaksi oripojan ennätyksellä 15,7. Kolmas voitto toi omistajien tilille lisää kolme tonnia riihikuivaa.