Hannu Maijala, Joni Mikkonen, Jere Hakala ja Urpo Sivula toivat torille urheilullisen tuulahduksen.
akaa volley, hannu maijala, Lentopallo (muokattu 4.8. 19:14) Urjalan Ylläpito

Torilla nähtiin kovia joukkuepelaajia

Heli Lehtelä

– Pyydetään lavalle Urjalan lahja Suomen lentopellolle. Yleispelaaja, hakkuri, passari kunnanjohtaja Hannu Maijala, spiikkasi kaikki Akaa Volleyn kotiottelut kuuluttava Jere Hakala tunnetusti virkulle torikansalle yhdeksän jälkeen aamulla.

Akaa Volleyn kapteeni, hakkurina pelaava Urjalan kunnan kummipelaaja Joni Mikkonen signeerasi viime kauden pelipaitansa ja luovutti sen pinkäjänteistä yhteistyötä seuran kanssa tehneelle kunnanjohtajalle, joka nähdään usein katsomassa joukkueen pelejä. Ja kuten Hakala totesi, Hannu Maijala osaa paitsi hallinnollisen joukkuepelin, myös lyödä palloa itsekin.

– Yhteistyö Akaa Volleyn kanssa on luontevaa kahdestakin syystä. Urjalan kunta tekee yhteistyötä perusturva-asioissa, jolloin yhteinen tavoitteemme on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Toiseksi Joni joukkueen kapteenina asuu itse Urjalassa ja täällä on muutenkin ollut kautta aikojen paljon lentopalloa pelaavia ja seuraavia ihmisiä, Hannu Maijala kertoi.

– Meidän perhe on kotiutunut Urjalaan oikein hyvin, kertoo perheineen pienelle hevostilalle asettunut Joni Mikkonen.

Torilla saatiin myös pieniä näkymiä tulevaan Akaa Volleyn neljänteen liigakauteen.

– Viime kaudesta jäi kyllä hieman hampaankoloon. Meillä on joukkueena hyvä meininki ja into. Olimme henkisesti ja vahvasti menossa kohti mestaruutta, mutta tänä vuonna pitää sitten tehdä nämä ajatukset todeksi, totesi VaLePasta hyvin Akaaseen kotiutunut Urpo Sivula.

Lue lisää ensi torstain 6.8. lehdestä tai digistä jo keskiviikkoiltana klo 19 alkaen!