Voittajien on helppo hymyillä!
Jalanti, kesämökit, Kylmäkoski, suomen kaunein koti (muokattu 4.8. 19:49) Urjalan Ylläpito

Suomen kaunein mökki on Jalannin rannalla

Suomen kaunein koti -ohjelman ensimmäisen kesämökki-kauden voiton nappasi Martti Uotilan ja René Wilénin valloittava keräilyhengessä sisustettu mökki Kylmäkosken asemalta, Jalannin rannalta.

Kaikkiaan Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelmassa esiteltiin 30 erilaista ihanaa kesäkotia eri puolelta Suomea. Mökkejä oli moneen makuun perinteisistä mummonmökeistä hulppeisiin huviloihin.

Ohjelman tuomarit toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen äänestivät ehdokkaiden joukosta kymmenen finalistia, joista katsojat saivat äänestää oman suosikkinsa voittajaksi. Voittajamökki sai selvän enemmistön äänistä, ja palkkioksi 10 000 euroa omien mökki- ja sisustushaaveiden toteuttamiseen.

– Kyllähän tämä tuntuu mahtavalta. Olemme kiitollisia kaikille äänestäjille. On ollut ihana huomata, että myös muut ovat tykänneet mökistämme. Voitto oli aikamoinen yllätys – erilaisia ja upeita mökkejä oli niin paljon, Wilén kuvailee tunnelmia voiton ratkettua.

– Ensimmäisenä järjestämme suuret juhlat naapurustolle ja ystäville. He ovat kannustaneet meitä ja olleet tässä mukana. Sen jälkeen voittorahoja käytetään huoltotöihin: mökki kaipaa uutta maalia ja ikkunoita pitäisi huoltaa, luettelee Uotila.

– Ehkä myös pieni palju. Ainakin minä haaveilen siitä, Wilén täydentää, mutta Uotila toppuuttelee naurahtaen ”tästä täytyy vielä keskustella”.

 

Suloista maalaisromantiikkaa Jalannilla.

Voittajasta sanottua:

– Sisustus on persoonallinen ja sisustuselementit ajan kanssa hankittuja. Näkee, että mökillä vietetään ihanaa ja kaunista aikaa ystävien kanssa.

– Kaunis, perinteinen mökki, joka kutsuu rentoutumaan. Upeasti mietityt yksityiskohdat ja rauhallinen tunnelma.

– Kunnostettu ja remontoitu vanhaa kunnioittaen tuoden sopivasti nykyaikaisia trendejä mukaan. Pihapiiri on kaunis ja viihtyisä.

– Historian havinaa, upea piha, kekseliäs sisustus!

Ohjelman koko kausi on katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa.