Iloista meininkiä!
kesäjumppa, liikunta (muokattu 4.8.2022) Urjalan Ylläpito

Urjalan Sanomat liikutti jälleen torikansaa

Urjalan Sanomat liikutti jälleen kuntalaisia iloisessa kesäjumpassa yhteistyössä Urjalan kunnan kanssa. Urjalan Sanomien konttorin edessä järjestetyn, tasapainoa haastavan ja lihaksia vetreyttävän jumpan veti tuttuun tapaan kunnan liikunta-ja hyvinvointikoordinaattori Marjo Jäärni. Tänään toista kertaa järjestettyyn jumppaan osallistui toista kymmentä henkilöä aina päiväkoti-ikäisistä varttuneempaan. Jumppa sujui uhkaavista sadepilvistä huolimatta kuivin tossuin.

Jumppia on järjestetty heinäkuun ajan, ja toimintaa jatketaan elokuun puolelle. Seuraavat jumppapäivät ovat 10. heinäkuuta sekä 7. elokuuta, 14. elokuuta ja 21. elokuuta, jumppa järjestetään aina kello 10.00-10.20. Maksuttomiin jumppiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki halukkaat. Mukaan ei tarvitse kummempia jumppavaatteita, mutta vesipullo kannattaa napata kotoa mukaan.