Annu Kuusisto.
Annu Kuusisto, kunnanjohtaja (muokattu 4.8. 19:54) Urjalan Ylläpito

Annu Kuusisto Urjalan uusi kunnanjohtaja

Urjalan kunnanvaltuusto valitsi juuri uudeksi kunnanjohtajaksi Annu Kuusiston. Valtuusto äänesti asiasta kerran. Äänestys tehtiin suljettuna lippuäänestyksenä valtuutettu Jaakko Honkaniemen toivomuksesta. Tullakseen valituksi virkaan, tuli ehdokkaan saada vähintään 50 prosenttia äänistä.

Valtuusto sai kolmen soveltuvuusarvioinnissa olleen hakijan ohessa äänestää kaikkia virkaan hakeneita. Äänet jakautuivat seuraavasti: Annu Kuusisto 17 ääntä, Terhi Källi 3 ääntä, Salla Saari-Männistö 2 ääntä sekä Ursula Lumme 1 ääni. Eniten ääniä tällä riittäväksi jääneellä kierroksella sai Annu Kuusisto, joka näin ollen tuli valituksi virkaan.
Uusi kunnanjohtaja aloittaa virassaan 1.1.2021. Tällä hetkellä Kuusisto työskentelee Kangasalan seurakunnassa talousjohtajana.

Lue vastavalitun kunnanjohtajan haastattelu Urjalan Sanomista torstaina 2. heinäkuuta tai digilehdestä jo keskiviikkona klo 19!