kesäjumppa, liikunta (muokattu 4.8.2022) Urjalan Ylläpito

Torilla jumpataan perjantaisin

Heli Lehtelä

Urjalan torilla järjestettiin tänään, perjantaina ensimmäinen laatuaan oleva torijumppa yhteistyössä Urjalan Sanomien ja Urjalan kunnan kanssa. Urjalan Sanomien eteen kerääntyi viitisentoista eri ikäistä jumpaajaa haastamaan tasapainoaan ja avamaan lihasjumeja. Jumpat ohjaava Urjalan kunnan liikunta-ja hyvinvointikoordinaattori Marjo Jäärni oli räätälöinyt liikkeet helteeseenkin sopiviksi.

– Ei tässä sen kuumempi tullut kuin muutenkaan nyt torilla kulkiessa, mutta kyllä pieni vetreytys tekee hyvää helteelläkin.  Ja nyt tuli ainakin huolehdittua juomisesta, Marjo totesi jumpan jälkeen.

Jumpat ovat maksuttomia ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan seuraaviinkin, 3.. ja 10. heinäkuuta kello 10  järjestettäviin jumppiin. Mukaan voi tulla ihan arkivaatteissa, samoissa kun torille tulee piipahtamaan, mutta vesipullo kannattaa ottaa mukaan.