hevosurheilu, raviurheilu (muokattu 4.8. 20:51) Urjalan Ylläpito

Willow Pride teki Ruotsissa ennätyksensä

Urjalalaisen Markku Niemisen valmentama kuusivuotias Love Youn tytär Willow Pride teki lauantaina Solvallan Elitloppet-ravien Tammaeliitissä hienon juoksun Mika Forssin ajamana. Valjakko oli Tukholman ravipyhäkössä maalissa neljäs lämminveritamman uudella komealla ennätyksellä 10,3a. Vanhasta rapisi 1,4 sekuntia.

Kisassa mentiin isoa kovaa, sillä voiton hedelmät poimiakseen Örjan Kihlströmin piti kirittää jenkkitamma Double Exposure voittoaikaan 9,9a.

Kotimaan kisoissa Turun Kasvattajakruunun karsinnoissa Nieminen itse ohjasti valmentamansa Callela Edithin 3-vuotiaiden tammojen alkuerän kakkoseksi varsan ennätyksellä 15,5a.

Kuopiossa maanantaina ravattiin Kuopio Stakes Suomessa syntyneille nelivuotiaille lämminverisille. Karsintaerässä Ari Moilasen kuskaama Sahara Peyote oli kakkonen ajalla 13,7a, ja finaalissa Niemisen treenattavalle tuli lopulta neljäs sija ja 5 400 euroa ajalla 14,8a.

Kuopion Biofarm-lähdössä Niemisen tallin kuusivuotias ruuna Lexus Dream paineli Ari Moilanen kyydissään kolmanneksi kilometriajalla 12,9a.