9-tie, Tieliikenneonnettomuus (muokattu 16.8.2022) Urjalan Ylläpito

Rekka suistui ojaan valtatie 9:llä – liikenne palautunut normaaliksi

Urjalan Sanomat

Valtatie 9:llä sattui maanantaina 27. tammikuuta hiukan ennen puoltapäivää liikenneonnettomuus, jossa oli mukana raskas ajoneuvo. Onnettomuus sattui lähellä Laukeelan liittymää Urjalan Makeistukun ja S-Marketin välisellä tieosuudella. Tyhjä ajoneuvoyhdistelmä oli tulossa Tampereen suunnasta ja suistui toistaiseksi tuntemattomasta syystä ulos tieltä siten, että ajoneuvon vetoauto päätyi vastaantulevien kaistan yli ojaan ja perävaunu jäi poikittain tielle. Kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, ja ajoneuvokin pysyi ajokuntoisena.

Tie suljettiin hetkellisesti liikenteeltä mutta käytössä oli kiertotie. Liikenne palautui normaaliksi hieman klo 14 jälkeen.