Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

OG Mehtämiehet kisasivat Taitaja9-kisassa

Minna Mäkelä
Valtakunnallisen Taitaja9 -kilpailun Hämeen aluekilpailu pidettiin viime viikolla Forssassa ja siellä mukana oli myös Urjalan yhtenäiskoulun joukkue OG Mehtämiehet. Arvo Ilvanka, Kasper Oksa ja Otto Sulkonen olivat selvittäneet tiensä aluekisaan jo marraskuussa, niin ikään Forssassa pidetyssä alkukisassa, jossa 20 ryhmää kisasi kolmen parhaan joukkoon ja jatkoon pääsemisestä.

Arvolla on kädessään veitsi! Otto ja Kasper miettivät Arvon kanssa, mitä sille pitäisi tehdä. Käynnissä on kisan alkuerä.

Minna Mäkelä
Valtakunnallisen Taitaja9 -kilpailun Hämeen aluekilpailu pidettiin viime viikolla Forssassa ja siellä mukana oli myös Urjalan yhtenäiskoulun joukkue OG Mehtämiehet. Arvo Ilvanka, Kasper Oksa ja Otto Sulkonen olivat selvittäneet tiensä aluekisaan jo marraskuussa, niin ikään Forssassa pidetyssä alkukisassa, jossa 20 ryhmää kisasi kolmen parhaan joukkoon ja jatkoon pääsemisestä.

Torstain aluekilpailussa oli 16 joukkuetta. Heillä panoksena oli pääsy valtakunnalliseen kisaan Jyväskylään.

Urjalan kolmikon kompastuskiveksi muodostui alkuerässä ihan tavallinen veitsi.

Lue lisää Urjalan Sanomista 30.1.2020 tai digilehdestä jo keskiviikkona 29.1. kello 19 alkaen!