Yleinen Urjalan Ylläpito

Näpistys ja murron yritys

Marjo Alste
Tummiin pukeutunut mies varasti maanantaina 13. tammikuuta  iltaseitsemän jälkeen Urjalan asemalla sijaitsevan K-Market Pikku-Leevin kassasta pienen summan rahaa. Sisä-Suomen poliisista kerrotaan, että tekijästä on havaittu samoja tuntomerkkejä kuin K-Market Marin marraskuisessa kassaryöstössä.

Toistaiseksi tuntematon mies oli saapunut myymälään ja ostoksia maksaessaan anasti kassasta käteistä. Tämän jälkeen epäilty poistui juosten Forssan suuntaan. Poliisi kertoo silminnäkijähavainnosta, jonka mukaan epäilty olisi mahdollisesti noussut myöhemmin häntä odottaneeseen henkilöautoon. Tapahtumasta on tehty poliisille rikosilmoitus, ja poliisi tutkii tapausta näpistyksenä.

Kylmäkosken Nesteelle murtautuneet kiinni

Kylmäkosken Neste-huoltoasemalle yritettiin murtautua perjantaina 3. tammikuuta aamuyöllä. Mieskaksikko oli vääntänyt rakennuksen tekniseen tilaan vieneen oven auki. Epäonnekseen miehet joutuivat huomaamaan, ettei tilasta ollut kulkua myymälän puolelle. Tämän jälkeen miehet yrittivät vääntää myymälän etuovea auki, mutta päälle pärähtäneet hälyttimet pelästyttivät miehet ja nämä poistuivat paikalta.

Tekijät jäivät myöhemmin kiinni murtauduttuaan Kuokkalan Neste-huoltoasemalle Lempäälässä. Helposti epäillyt eivät kuitenkaan antautuneet: miehet pakenivat poliisia huimaa 130-140 kilometrin tuntivauhtia alueella, jonka nopeusrajoitus on 40-50 kilometriä tunnissa. Liukkaalla tiellä suoritettu pako sai auton liukastelemaan ajoväylällä tien laidasta laitaan vaarallisesti. Lopulta elokuvamainen pakomatka päättyi poliisin tielle asettamaan piikkimattoon.

Poliisin mukaan pirkanmaalaista, 1980-luvulla syntynyttä kaksikkoa on syytä epäillä paitsi Kuokkalan, myös sekä Kylmäkosken että samaisena yönä tapahtuneen Lempäälän Marjamäen Nesteelle tehdystä murrosta.

 

Lue lisää ajankohtaisia uutisia 16.1. ilmestyvästä printtilehdestämme, tai jo tänään verkosta löytyvästä digilehdestä!