Huumekuski, rattijuopumus (muokattu 16.8.2022) Urjalan Ylläpito

Poliisi tavoitti huumekuskin Akaassa

Hätäkeskukseen tuli sunnuntai-iltana ilmoitus, että Akaassa Luhtaniitytiellä oli rivitalon pihaan nurmikolle tullut henkilöauto klo 19.20 aikaan ja kuljettaja käyttäytyy omituisesti. Auto oli kulkeutunut kukkapuskan läpi ja siirtänyt sadevesikaivoa päätyessään nurmikolle. Mitään ei kuitenkaan mennyt rikki tapahtuneen yhteydessä.

Epäilty kuljettaja tavattiin kävelemästä lähistöltä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä epäillyltä löytyi nyrkkirauta ja huumausaineen käyttöön tarkoitettua esineistöä. Verikokeen ja kuulustelujen jälkeen epäilty vapautettiin ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta