auraus, lumisateet (muokattu 16.8.2022) Urjalan Ylläpito

Lunta aurattiin jopa kolmeen kertaan

Keskiviikon lumimyräkkä teetti töitä myös Urjalassa. Auraaminen aloitettiin heti iltapäivällä, mutta koska aurausalueita on viisi, saivat niin yksityinen urakoitsija kuin kunnan miehetkin suihkia osan alueista jopa kolmeen kertaan.

Vaikka lumisateeseen oli varauduttu, sääennuste hieman yllätti. Vielä keskiviikkona aamulla ennustettiin, että Urjalan alueella sataisi iltapäivällä vettä ja lumisade alkaisi myöhemmin illalla.

Toisin kävi, mutta auraukset saatiin hoidettua katuverkkoalueella hyvin. Jonkin verran autoilijat ovat hämmästelleet Urjalantien ja Tampereentien auraamisen hitautta, mutta nämä tiet eivät ole kunnan, vaan ely-keskuksen hoidossa. Jos näistä teistä haluaa antaa palautetta, on syytä ottaa suoraan yhteys tienkäyttäjän linjaan.