kehitysvammahuolto, kehitysvammapoliklinikka (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Taysin kehitysvammapoliklinikka Nokian Pitkäniemeen

Taysin kehitysvammapoliklinikka siirtyy vuodenvaihteessa Tays Keskussairaalasta Nokian Pitkäniemeen. Poliklinikka on 30. joulukuuta alkaen kehitysvammahuollon tukikeskuksen rakennuksessa 72. Uusi osoite on Pitkäniementie 11.

Poliklinikalle ilmoittaudutaan rakennuksen 72 ensimmäisen kerroksen ala-aulassa. Vastaanottotilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Tiloihin on esteetön kulku.

Muutoksen johdosta Taysin kehitysvammahuollon kaikki palvelut ovat jatkossa samoissa tiloissa.

– Jatkossa voimme paremmin hyödyntää kaikkien kehitysvammahuollon asiantuntijoidemme osaamista asiakkaiden hyväksi. Palvelujen yhdistäminen samaan paikkaan parantaa myös tiedonkulkua, kertoo toimialuejohtaja Tuulikki Parikka.

Kehitysvammahuollolla on Pitkäniemessä varsin uudet ja nykyaikaiset tilat. Poliklinikka sijoittuu tukikeskukseen, jonka rakennukset valmistuivat vuonna 2014. Tammikuussa saadaan lisäksi käyttöön uusi terapiarakennus, jossa tukikeskuksen asiakkaat pääsevät muun muassa uima-altaaseen allasterapiaan.