kerrostalo, tonttikauppa (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Laukeelaan suunnitellaan kerrostaloa

Heli Lehtelä

Urjalan kunnanhallitus päättää ensi maanantaina kerrostalotontin myymisestä Laukeelasta, Tornitien ja Urjalantien kulmasta Akaan Muuraus ja Laatoitus Oy / Sami Hyötyläiselle 75 tuhannen euron kauppahinnasta. Hyötyläinen suunnittelee rakentavansa tontille neljäkerroksisen, 11 huoneiston kerrostalon. Myytävän tontin kokonaispinta-ala olisi 4372 neliömetriä.

Urjalan kunnan voimassa olevan hallintosäännön mukaan kunnanhallitus päättää kiinteän omaisuuden, rakennusten ja laitteiden myymisestä enintään 100.000 euroon saakka.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Akaan Seutu (21.11.), joka kertoi Hyötyläisen peruvan nyt vastaavantyyppisen rakennusprojektin Toijalassa, sillä Akaan rakennustarkastaja  ei hyväksynyt häntä hankkeen vastaavaksi työnjohtajaksi. Urjalassa hänen ammattitaitonsa riittäisi työnjohtajuuteen. Hyötyläinen, joka opiskelee parhaillaan rakennusmestariksi on valittu tänä vuonna Toijalassa vuoden yrittäjäksi.