Kenkäkauppias Mari Heinonen ja punaiset korkokengät, jotka loivat oikeastaan koko muuttumisleikin juonen. Mutta kuka muuttui ja miten?
Muuttumisleikki, pikkujoulut (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Muuttumisleikki: Kenestä loihdittiin pikkujoulukuningatar?

Heli Mustonen

Onnistuu se näköjään näinkin, kun ammattilaiset ovat asialla. Houkutellaan urjalalainen rouva X muuttumisleikkiin. Lähetetään hänestä valokuvat Toijalaan vaateliikkeeseen. Pyydetään sieltä sopivia vaate-ehdotuksia pikkujouluihin.

Sitten kipaistaan Urjalassa kenkäkaupassa hakemassa kolmet keskenään erityyliset juhlapopot. Ja sovitaan silmälasiliikkeen kanssa, että muuttujalle mietitään sopivia juhlakehyksiä.

Lähetetään koekaniini näyttämään vielä kasvonsa kosmetologille, joka laittaa kulmat valmiiksi seuraavan päivän meikkausta varten.
Vielä otetaan tiimiin mukaan parturi-kampaamo, jossa kampaaja ennakkoon kohteen nähtyään miettii pikkujoululookin pitkiin hiuksiin.

Ja tadaa – salaperäisestä muuttujastamme loihditaan tanssilattian kuningatar, josta Abbakin aikoinaan lauloi. Lopputuloksen ja muuttumisleikin eri vaiheet näet torstain lehdestä!

Lue lisää tämän viikon Urjalan Sanomista 14.11.19 tai digistä jo keskiviikkona 13.11. klo 19 alkaen.

Digilehti on postilakon vuoksi tällä viikolla veloituksetta avoinna kaikille. Tilaajana pääset lakon jatkuessa lukemaan lehtesi verkosta rekisteröimällä nyt digitunnuksesi, jotka sisältyvät kaikkiin tilauksiimme. Rekisteröintiä varten tarvitset asiakastunnuksen, jonka löydät laskuistasi. Mikäli tunnusta ei löydy, sitä voi tiedustella asiakaspalvelustamme.