postilakko, Urjalan Sanomat (muokattu 17.8.2022) Urjalan Ylläpito

Urjalan Sanomat on luettavissa lakon aikanakin – tilaaja, ota digitunnukset käyttöösi

Urjalan Sanomat

Paikallislehti Urjalan Sanomat ilmestyy normaalisti myös Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) lakon aikana. Varhaisjakelun piirissä oleviin osoitteisiin lehti jaetaan normaalisti. Postin jakajien työehtosopimusneuvotteluihin liittyvän, tänään alkaneen lakon vuoksi Posti ei kuitenkaan jaa lehtiä normaalisti ainakaan tällä ja ensi viikolla. Lakkovaroitus on annettu koko kuukaudeksi.

Urjalan Sanomien kaikkiin lehtitilauksiin sisältyy näköislehden lukuoikeus, ja rekisteröitymällä digilehden lukijaksi tilaajat pääsevät lukemaan paperilehteä vastaavaa näköislehteä Urjalan Sanomien verkkosivujen kautta.

Rekisteröitymiseen tarvitaan laskuista löytyvä asiakasnumero. Rekisteröityminen kannattaa hoitaa mahdollisimman pian. Ensimmäisen lakkoviikon aikana Urjalan sanomien näköislehti on kaikkien vapaasti luettavissa, mutta seuraavilla viikoilla näköislehteen pääsee vain tunnusten avulla. Ohjeet digitunnusten käyttöönottoon löydät verkkosivun valikon Digilehti kautta.

Lakkotilanteessa ilman lehteä jääneet tilaajat voivat hakea paperisen lehden luettavakseen Urjalan Sanomien toimituksesta.

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) ilmoittama lakko alkaa maanantaina 11.11. kello 6 ja jatkuu PAU:n ilmoituksen mukaan sunnuntaihin 24.11. kello 24.