hevosurheilu, raviurheilu (muokattu 18.8.2022) Urjalan Ylläpito

Niemisen suojatit Oulun finaaliin

Urjalalaisen ammattivalmentajan Markku Niemisen treenaamat kolmevuotiaat lämminverioriit Raskolnikov Frido (15,1a) ja Bobby Blue Frido (17,1a) selvittivät omien eriensä ykkösenä ja kakkosena tiensä Oulussa 7. syyskuuta ravattavaan Oulu Expressin finaaliin, jossa ykköstä odottaa 19 000 euron palkinto. Karsinnassa kumpaakin ohjasti Hannu Torvinen.

Porissa lauantaina Niemisen valmentama Stonecapes Sparrow (16,8a) otti kolmevuotiskisan voiton. Lämminveritammojen kisasta haki Urjalaan voiton Ville Mäkelän valmentama ja Tommi Kylliäisen ohjastama Bluebird Nash (13,6a).

Turussa Ville Mäkelän War Child (15,4a) oli taas voittopäällä Ari Moilasen ajamana.

Derbykarsinnat eivät tuoneet paikkaa ensi lauantain loppukilpailuun. Niemisen tallin Daze (14,5a) oli karsintaeränsä neljäs, kun kaksi parasta eteni ison rahan eli 150000 euron tavoitteluun.