Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Taiteilijat löysivät Nuutajärvellä toisensa

Minna Mäkelä
Nuutajärvellä lasiartesaaniksi opiskellut ja kisällin tutkintoa parhaillaan suorittava Ha Inchul ja lasikylään toukokuussa muuttanut Sirpa Tuomaala ovat löytäneet toisensa. Tuloksena on kahden taiteilijan näyttely.

Sirpa Tuomaala ja Ha Inchul Tuomaalan työhuoneella Pukonttorissa, jossa valoa ja tilaa riittää.

Minna Mäkelä
Nuutajärvellä lasiartesaaniksi opiskellut ja kisällin tutkintoa parhaillaan suorittava Ha Inchul ja lasikylään toukokuussa muuttanut Sirpa Tuomaala ovat löytäneet toisensa. Tuloksena on kahden taiteilijan näyttely.

Kesän aikana yhteistyö, johon Tuomaala suhtautui aluksi aika epäluuloisesti, on hioutunut niin, että Ha vie päätökseen sen, minkä Tuomaala on aloittanut. Epätavallisesta työskentelystä on tullut toimiva tapa.

Lasiopintoja jatkava eteläkorealainen aikoo hakea Kankaanpään taidekouluun, sillä piirtäminen on häntä omimmillaan. Tuomaala taas on tullut lasikylään jäädäkseen.

Lue lisää Urjalan Sanomista 22.8.2019 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19!