Merja Larivaara ja Anna-Liisa Väkeväinen olivat torstaina harmonikkoineen tangon pyörteissä.
harmonikkamusiikki, pentinkulman päivät (muokattu 25.8.2022) Urjalan Ylläpito

Hyväntuulinen aamupäivä Säätiötalolla

Minna Mäkelä

Pentinkulman päivät jatkuivat Säätiötalon keskiviikkona illalla täyttäneen Eroottisten runojen iltamien jälkeen torstaina aamupäivällä Merja Larivaaran ja Anna-Liisa Väkeväisen Seniorisopalla. Tarjolla oli musiikkia ja tarinoita sekä broilerisoppaa letkeässä hengessä +65-vuotiaille.

Näyttelijänä tunnettu Merja Larivaara musioi yhdessä harmonikkataiteilija Anna-Liisa Väkeväisen kanssa siihen malliin, että monella jalka vipatti ja Unohtumattoman Elmerin kertosäkeeseen oli helppo yhtyä.

Lue lisää Urjalan Sanomista 8.8.2019 tai jo keskiviiikkona digilehdestä kello 19 alkaen!