Cia Pitkänen keräsi hedelmät ja vihannekset tottuneesti verkkotilaukseen. Ostokset toimitetaan asiakkaalle laatikossa.
verkkokauppa (muokattu 25.8.2022) Urjalan Ylläpito

K-Supermarket avasi verkkokaupan

Mikko Niininen

K-Supermarket Marista on voinut tilata ostokset verkkokaupan kautta toukokuun lopulta lähtien. Verkkokaupan kautta tilatut ja verkossa maksetut tuotteet noudetaan itse K-Supermarketin noutopisteeltä.

Kauppias Mari Korpikaivo kertoo, että ajatus Tilaa ja nouda -palvelun aloittamisesta syntyi pitkään jatkuneesta yhteistyöstä kunnan kotihoidon kanssa. Uusi palvelu on tarkoitettu kaikille asiakkaille, mutta Korpikaivo näkee, että siitä voivat hyötyä etenkin iäkkäämmät asiakkaat, jotka eivät enää pääse itse kauppaan.

– Jos ei ole käynyt kaupassa vaikkapa kymmeneen vuoteen, niin ei välttämättä edes ole tietoinen siitä, mitä on saatavilla, koska kauppojen valikoima on laajentunut todella paljon.

Verkkotilauspalvelu ollaankin ottamassa käyttöön Urjalan kotihoidossa. Palveluesimies Merja Niekka arvioi, että merkittävin etu verkkotilaamisesta on se, että asiakas pääsee ikään kuin itse asioimaan kaupassa katsellessaan erilaisia vaihtoehtoja ruudulta hoitajan kanssa.

Korpikaivo kertoo, että tähän mennessä palvelua ovat käyttäneet etenkin kesäasukkaat. Noutopalvelun käyttö helpottaa mökkiostosten tekoa ja suunnittelua, kun kaiken tarvittavan voi valita rauhassa kotona.

Lue lisää Urjalan Sanomista 27.6.2019 tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19.