Urjalalaisen Ville Mäkelän valmentama Fiona Norr ravasi Turussa maanantaina uransa ensimmäisen voiton. Ohjaksissa oli Timo Norri.
hevosurheilu, raviurheilu (muokattu 25.8.2022) Urjalan Ylläpito

Ville Mäkelän tulokkaalle avausvoitto

Rauli Ala-Karvia

Urjalalaisen Ville Mäkelän valmennustallin uusimpiin ravureihin kuuluva nelivuotias tamma Fiona Norr ravasi toisessa kilpailussaan maanantaina Turussa avausvoittonsa.

Hevosen ohjastaja Timo Norri esitti illan komeimmat tuuletukset saatellessaan Fiona Norrin ykkösenä maaliin ajalla 18,3. Uran avauskisassa Kokemäellä tamma oli tehnyt ajan 22,1, joka silloin piisasi viidenneksi.

Urjalan kokeneen raviammattilaisen Markku Niemisen tallista Turussa toisen kisansa juossut Andover Star (18,5) otti kakkossijan. Kokeneempien kisassa voittoon tarrasi Niemisen itsensä ohjastama Stonecapes Sparrow (16,0a), ja nelivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun alkuerästä Nieminen Stablen kasvattama Daze ravasi kolmossijan Santtu Raitalan ajamana ajalla 14,9a.

Teivossa tiistaina Mika Forss ohjasti Niemisen treenaaman aloittelijan Donna Leonoran (18,4) avausvoittoon. Kolmevuotiaan tamman omistavat Ladies Stable ja Niemisen kotipiiriin kuuluva apuvalmentaja Johanna Kyläkoski. Ville Mäkelän tallista Riihimäellä kakkosrahat hommasi Kimi Pesosen ajama War Child (16,8a).

Kouvolan T75-ravien Jouni Kaikko Memorialissa Markku Niemisen valmentama ja Mika Forssin ajama Willow Pride kaapaisi kolmen tonnin kolmosrahat ajalla 13,4a.