urjalan hyvinvointipäivä (muokattu 31.8.2022) Urjalan Ylläpito

Hyvinvointipäivä siirtyi sisäleikkeihin

Mikko Niininen

Urjalan Hyvinvointipäivän iltatapahtumassa sää suosi nopeita tapahtumakävijöitä.

Ensimmäisen puolen tunnin aikana ulkosalla ehti tutustua kuivana muun muassa talutusratsastukseen, keppihevosiin ja geokätköilyyn. Kun sade alkoi, toiminnan painopiste siirtyi sisätiloihin. Yhtenäiskoulun liikuntasalissa riitti ääntä ja vauhtia, kun perheen pienimmät temmelsivät leikkimaan laitteissa.

Naapurisalissa oli mahdollista tutustua Latinomixiin ja Lavikseen. Koulun ruokalassa tarjolla oli tietoa hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Oman pisteensä ruokalaan oli pystyttänyt myös Forssan Seudun Hengitysyhdistys. Hengitysyhdistyksen varapuheenjohtajana toimii urjalalainen Petri Hakala, jonka mukaan paikallista toimintaa Urjalassa ollaan parhaillaan suunnittelemassa ja aloittelemassa.

Lue lisää torstain Urjaln Sanomista tai jo keskiviikko-iltana digilehdestä.