Aleksi Ojala paransi Tuusulassa 30 kilometrin ennätystään reilulla minuutilla.
aleksi ojala, kilpakävely (muokattu 31.8.2022) Urjalan Ylläpito

Kävelijät räntäsateessa koviin tuloksiin

Mikko Niininen

Urjalan Urheilijoiden Aleksi Ojala ja Aleksi Leino menestyivät Taaborin Olympiakävelyssä, joka järjestettiin lauantaina Tuusulassa.

Aleksi Ojala käveli 30 kilometrillä kauden kotimaisen kärkiajan 2.12,07. Tulos on viidenneksi kovin kotimainen tulos kautta aikojen. Kilpailu oli Ojalalle osa valmistautumista Euroopan cup-kävelyyn, joka järjestetään 19. toukokuuta Liettuassa.

Taaborin Olympiakävelyn P15-sarjassa Aleksi Leino kellotti kolme kilometrin matkalla ajan 18,01. Leino lunasti kovalla suorituksellaan paikan P15-sarjan SM-kilpailuihin, jotka käydään elokuussa Lahdessa.

Lue lisää torstain Urjalan Sanomista tai jo keskiviikkoiltana kello 19 alkaen digilehdestä.