Punkalaidun vastaan Venäjä päättyi luvuin 1-6.
jääkiekko (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

Kansainvälinen tuulahdus Urjalan jäähallissa

Timo Luukkonen

Urjalan jäähallilla ottivat sunnuntaina iltapäivällä mittaa toisistaan Punka-Hockey Punkalaitumelta ja VSEVO Venäjältä. VSEVO on Nokian Renkaiden tehdasjoukkue Pietarin kupeesta. Ihan mikä tahansa nyrkkipaja ei tehdas ole, vaan siellä on noin 1 500 työntekijää, joista neljäkymmentä osallistuu aktiiviseen jääkiekkotoimintaan.

Ottelun ensimmäisessä erässä venäläisvieraat saivat nauttia Punkalaitumen kuuluisasta vieraanvaraisuudesta ja venäläisten annettiin tehdä erän päätöslukemiksi 5-0. Toiseen erään punkalaitumelaiset terästäytyivät ja Perttu Pohjolan mailasta lähti kavennusmaali kaventaen loppulukemiksi 1-6.

Lue lisää 14.3.2019 Urjalan Sanomista!