Vuonna 1950 valmistuneessa Urjalan kunnantalossa on alkuperäiset viemärit, jotka ovat nyt elinkaarensa päässä. Vuotoja ei ole ilmennyt, mutta lieviä tukoksia on ollut.
kunnantalo (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

Kunnantalon viemäriremontti alkaa toukokuussa

Sini Ovaskainen

Urjalan kunnantalon koko viemäriverkosto remontoidaan ensi kesänä. Vuonna 1950 valmistuneen kunnantalon vesijohdot on vuosikymmenien saatossa uusittu, mutta viemärit ovat alkuperäiset. Erityisesti talon alla kulkeva pohjaviemäri on kohtalaisen huonokuntoinen.

– Pohjaviemärin sisäpinta hiotaan ja sen jälkeen sen sisälle sujutetaan muovipinnoite, kertoo tekninen johtaja Kimmo Virta.

Työt alkavat toukokuussa ja jatkuvat syksyyn. Eniten käyttöä haittaavat työt pyritään ajoittamaan kunnantalon kesäsulkuun.

– Osa työntekijöistä joutuu siirtymään pois työhuoneistaan remontin aikana, koska korjaustöistä tulee melua. Ja mahdollisesti remontti vaikuttaa kunnantalon kulkujärjestelyihin.

Virta sanoo, että korvaavia työtilojen selvittely on kesken, mutta saniteettiparakit on jo tilattu, sillä kunnantalon vessat ovat remontin aikana pois käytöstä.

Lue lisää 28.2.2019 lehdestä tai jo keskiviikkona klo 19 digilehdestä!