Anna-Leena Härkönen saapuu ensi kesänä esiintymään Pentinkulman päiville.
pentinkulman päivät (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

Kesäisiä tuulahduksia

Heli Lehtelä

Pentinkulman päiviin on aikaa viitisen kuukautta. Ensi kesän ohjelma alkaa kuitenkin olla kirjallisuusfestivaalin johtajan Niina Revon mukaan jo hyvällä mallilla. Suuri osa esiintyjistä ja esityksistä on jo lyöty lukkoon. Ensi kesän teema on Lihan ilot.

– Teema on todella herkullinen siinä suhteessa, että siinä on niin monia ulottuvuuksia. Lihan iloja ovat rakkauden ja erotiikan lisäksi myös syöminen ja urheilu, unohtamatta niin ikään ruumiillista nauramista ja iloitsemista.

Repo lupaa festivaalin pääjuhlan esiintyjiksi muun muassa teoksissaan lihan iloja huumorillakin käsittelevät Riku Korhosen ja Anna-Leena Härkösen.

Lue lisää to 21.2.Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo ke 20.2. klo 19.