Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kesäisiä tuulahduksia

Heli Lehtelä
Pentinkulman päiviin on aikaa viitisen kuukautta. Ensi kesän ohjelma alkaa kuitenkin olla kirjallisuusfestivaalin johtajan Niina Revon mukaan jo hyvällä mallilla. Suuri osa esiintyjistä ja esityksistä on jo lyöty lukkoon. Ensi kesän teema on Lihan ilot.

Anna-Leena Härkönen saapuu ensi kesänä esiintymään Pentinkulman päiville. Kuva Jouni Harala.

Heli Lehtelä
Pentinkulman päiviin on aikaa viitisen kuukautta. Ensi kesän ohjelma alkaa kuitenkin olla kirjallisuusfestivaalin johtajan Niina Revon mukaan jo hyvällä mallilla. Suuri osa esiintyjistä ja esityksistä on jo lyöty lukkoon. Ensi kesän teema on Lihan ilot.

– Teema on todella herkullinen siinä suhteessa, että siinä on niin monia ulottuvuuksia. Lihan iloja ovat rakkauden ja erotiikan lisäksi myös syöminen ja urheilu, unohtamatta niin ikään ruumiillista nauramista ja iloitsemista.

Repo lupaa festivaalin pääjuhlan esiintyjiksi muun muassa teoksissaan lihan iloja huumorillakin käsittelevät Riku Korhosen ja Anna-Leena Härkösen.

Lue lisää to 21.2.Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo ke 20.2. klo 19.

Digilehteen pääset Urjalan Sanomien verkkolehden kautta ja digilehden lukuoikeus kuuluu kaikkiin tilauksiin.