Väinö Linnan lukion penkkarirekan kyytiin nousi tänä vuonna 18 abiturienttia.
penkkarit, Väinö Linnan lukio (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

Abit juhlivat penkkareitaan ystävänpäivänä

Sini Ovaskainen

Väinö Linnan lukion abiturientit vuosimallia 2019 porhalsivat torvet soiden lukulomalle ystävänpäivänä keväisen tuulahduksen saattelemina. Penkkariauton lavalle nousi kirjava joukko satu-, elokuva- ja sarjakuvahahmoja, sillä tämän kevään abiturientit eivät olleet valinneet yhtenäistä pukuteemaa. Sen sijaan koulunsa, Urjalan yhtenäiskoulun, 18 ylioppilaskokelasta koristelivat penkinpainajaistensa kunniaksi peliteemalla.

Perinteitä noudattaen muut lukiolaiset kantoivat abiturientit ulos koulusta, ja koko yhtenäiskoulun väki oli mukana hurraamassa heidän noustessaan penkkarirekan lavalle. Siitä auliisti karkkia jakavat abit karauttivat penkkariajelulle ympäri Urjalan ja julistivat Väinö Linnaa mukaillen:

”Mis sie tarvitset oikein hyvvää ylioppilasta, täs siul olis rekallinen sellasia.”

Lisää penkkarikuvia torstain 21.2.2019 lehdessä sekä digilehdessä jo keskiviikkona klo 19!