hevosurheilu, raviurheilu (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

BWT Dictatorille ensimmäinen voitto

Rauli Ala-Karvia

Neljä yritystä se tarvitsi ennen kuin tärppäsi voitto. Urjalalaisen Markku Niemisen valmentama BWT Dictator kilpaili viime kaudella kolmevuotiaana kolme kertaa ja saalisti Teivosta yhden kakkostilan. Nyt maanantaina rata oli sama, kuskina Ari Moilanen ja tonnin arvoinen voitto heltisi ruunalle uran ensimmäisessä autolähdössä ajalla 19,3a.

Samoissa raveissa urjalalaisen Ville Mäkelän omistama ja valmentama tamma Bluebird Nash juoksi Ari Moilasen ajamana lähtönsä kolmanneksi ajalla 17,6a. Takana on 18 kisaa, kolme voittoa, kaksi kakkosta ja nyt saman verran kolmansia sijoja.

Monen vuoden valmentajakunkun Niemisen tammikuu on edennyt maltillisesti. Tiistaihin mennessä valmennettavat ovat ravanneet 22 startista neljä voittoa ja saman verran miedompia totosijoja sekä palkintoja noin 20 tuhatta euroa.

Ville Mäkelän treenattavat ovat samaan aikaan hankkineet 13 kisasta kaksi voittoa ja kolme muuta totosijaa ynnä rahaa 12 600 euroa.