1.12. syntyneen poikavauva Salmisen vanhemmat Teemu Salminen ja Katri Ollikainen ovat tykästyneet Urjalan aktiiviseen seura- ja yhdistystoimintaan. Uuden koulun myötä lapsiperheiden palvelut ovat heidän mielestään parantuneet.
Vauvat (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

150-vuotias juhli vauvojaan

Sini Ovaskainen

Urjalan 150-vuotisjuhlavuonna kuntaan syntyi 35 uutta urjalalaista. Kunta muisti juhlavuonna syntyneitä vauvoja viime torstaina juhlavuoden viimeisessä juhlatilaisuudessa antamalla vauvoille lahjaksi Nuutajärvellä puhalletut uniikit lasipallot.

1. joulukuuta syntyneen poikavauvan vanhemmat Katri Ollikainen ja Teemu Salminen pitivät Urjalan kunnan vauvalahjaa hienona ja omaperäisenä. Vuonna 2012 Urjalaan muuttanut pariskunta asui ensimmäisen lapsensa syntyessä Nokialla, jossa siihen aikaan maksettiin vauvarahaa.

– Urjalan antamalla lahjalla on aivan toisenlainen arvo, ja se kuvastaa Urjalaa lasikuntana. Minä en odota vauvoista rahaa tai muuta vastinetta, vaan enemmänkin palveluja, että lapsiperheet viihtyisivät ja heitä tulisi kuntaan lisääkin, sanoi Salminen.

Lue lisää torstaina 31.1.2019 Urjalan Sanomista tai jo keskiviikkona klo 19 digilehdestä!