Hanna Riikoselle kirkko on kaiken keskiössä.
seurakuntapastori, Urjalan seurakunta (muokattu 7.9.2022) Urjalan Ylläpito

Kun mikään ei riitä

Minna Mäkelä

Pastori Hanna Riikosta rassaa, että vaikka työntekijöitä on Urjalan seurakunnassa aiempaa vähemmän, työn määrä ei ole mihinkään vähentynyt. Seurakunnan työntekijöiden tunnollisuudesta ja ammattitaidosta otetaan nyt kaikki irti, mutta mikään ei tunnu riittävän.

– Minä en enää riitä tähän työhön. Pitäisi tehdä enemmän. Olen riittämätön työssä ja riittämätön kotona pienen lapsen äitinä, purkaa 29-vuotias Riikonen, joka jättää Urjalan seurakunnan ja siirtyy Riihimäelle kappalaiseksi.

Päättäjien eli kirkkovaltuutettujen tuki työntekijöille on sekin Riikosesta riittämätöntä. Luottamushenkilöiden tarkoitus on mahdollistaa seurakunnassa tehtävä työ. Tukea ja kannustaa työntekijöitä heidän työssään.

– Ei vain arvostella kaikkea, vaan myös tukea. Joiltakin valtuutetuilta tukea on saanutkin.

Lue lisää Hanna Riikosen ajatuksia Urjalan Sanomista 4.1.2019 tai jo tänään digilehdestä kello 19 alkaen!