Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Tarutuvan muuttorumba päätökseen

Sini Ovaskainen
Viime viikolla Laukeelan päiväkodin Tarutupa-ryhmän lapsilla oli paljon tekemistä tehtävälistallaan. Ryhmä nimittäin muutti maanantaina heitä varten remontoituun tilaan. Paikkoihin tutustumisen lisäksi piti muun muassa askarrella koristeita tyhjille seinille, selvittää, missä on oma naulakkopaikka, ja avata lelupaketit.

Veikka Komu ja Lyydia Toivonen viihtyvät autoleikeissä Tarutuvan uusissa tiloissa.

Sini Ovaskainen
Viime viikolla Laukeelan päiväkodin Tarutupa-ryhmän lapsilla oli paljon tekemistä tehtävälistallaan. Ryhmä nimittäin muutti maanantaina heitä varten remontoituun tilaan. Paikkoihin tutustumisen lisäksi piti muun muassa askarrella koristeita tyhjille seinille, selvittää, missä on oma naulakkopaikka, ja avata lelupaketit.

Tarutuvan muuttorupeama alkoi jo viime keväänä, kun päiväkodissa tarvittiin tilaa uudelle pienten lasten ryhmälle. Kokeneemmat päiväkotilaiset, eli 4–5-vuotiaat Tarutuvan lapset pakkasivat lelunsa ja muuttivat päiväkodin toiseen päähän, samoihin tiloihin toisen 4–5-vuotiaiden ryhmän eli Taikatuvan kanssa.

Tarutuvalle ryhdyttiin kesällä remontoimaan uutta tilaa päiväkotirakennuksessa olleesta asunnosta. Maanantaina ryhmä pääsi muuttamaan viimein uusiin, omiin tiloihinsa, joissa on keittiö ja ruokailutila, kuraeteinen, lepohuone ja liukuovilla kolmeen osaan jaettava suuri oleskelutila kaikenlaisiin päiväkodin toimintoihin.

Lue lisää 1.11. lehdestä tai jo tänään klo 19 digilehdestä!