Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Akaa-Volleyn maajoukkuevahvistus muutti Urjalaan

Sini Ovaskainen
Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaajiin kuuluva Sauli Sinkkonen toteaa muutaman päivän Urjala-kokemuksella, että paikkakunnalta löytyy sitä samaa pienen kunnan yhteisöllisyyttä kuin hänen synnyinpaikkakunnaltaan Äetsästä.

Sauli Sinkkonen ja Ira Virtanen ovat asuneet Urjalassa vasta viikon, mutta kertovat käyneensä jo pelaamassa frisbeegolfia Lammiharjulla.

Sini Ovaskainen
Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaajiin kuuluva Sauli Sinkkonen toteaa muutaman päivän Urjala-kokemuksella, että paikkakunnalta löytyy sitä samaa pienen kunnan yhteisöllisyyttä kuin hänen synnyinpaikkakunnaltaan Äetsästä.

Yhteisöllisyys näkyy muun muassa siinä, että urjalalaiset yksityishenkilöt ja yhdistykset saivat nopeasti kalustettua asunnon Akaa-Volleyn liigajoukkueeseen liittyneelle Sinkkoselle. Sinkkonen pelaa akaalaisjoukkueessa ottelukohtaisella sopimuksella odotellessaan uuden joukkueen löytymistä Euroopasta. Kaksi edellistä kautta Belgiassa ja Ranskassa pelanneelle Sinkkoselle lähtö takaisin Euroopan pelikentille saattaa tulla äkistikin, mutta siihen asti hän on asettunut puolisonsa kanssa tilapäisesti asumaan Urjalaan.

Ensimmäiset näytöt Akaa-Volleyn paidassa Sinkkonen antoi edellisviikolla vakuuttavin ottein. Akaalaisjoukkueen tavoitteena tällä kaudella on edetä pudotuspeleihin.

– Yritän auttaa joukkuetta joka pelissä, ja uuden pelaajan tulo joukkueeseen tuo aina piristystä. Joukkueen omaan tekemiseen täytyy löytää vielä tasaisuutta, mutta peli paranee kevättä kohden koko ajan.