Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

”Painajaisissa olen hakenut muualle töihin ja päässyt”

Sini Ovaskainen
Marja-Liisa Kurikka aloitti Urjalan kunnan tilapäisenä konekirjoittajana helmikuussa 1974. Hän on työskennellyt kunnan palveluksessa jokaisen Urjalan kunnanjohtajan aikana. Nykyinen nimike on palvelusihteeri. Kun hän ensi kesänä jää eläkkeelle, on palvelusvuosia koossa 45.

Konekirjoittajana aloittaneen Marja-Liisa Kurikan työtehtävät ovat vuosien kuluessa laajentuneet moninaisiin asiakapalvelutehtäviin. Neuvontatiskin takana hymyilevä Kurikka on yleensä ensimmäinen henkilö, jonka kunnantalolle saapuva kohtaa.

Sini Ovaskainen
Marja-Liisa Kurikka aloitti Urjalan kunnan tilapäisenä konekirjoittajana helmikuussa 1974. Hän on työskennellyt kunnan palveluksessa jokaisen Urjalan kunnanjohtajan aikana. Nykyinen nimike on palvelusihteeri. Kun hän ensi kesänä jää eläkkeelle, on palvelusvuosia koossa 45.

– Ensi kesänä on pakko jäädä pois. Olen ollut todella tyytyväinen täällä. En muista sellaista päivää, jolloin olisi ollut kurjaa tulla töihin. Harvoin muistan uniani, mutta pari kertaa olen nähnyt painajaista, että olen hakenut muualle töihin ja päässyt.

Lue Marja-Liisa Kurikan haastattelu 13.9. ilmestyvästä 150-vuotiasta Urjalan kuntaa onnittelevasta juhlalehdestä tai jo keskiviikkona klo 19 digilehdestä!