Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Pienehköistä toimitiloista on pulaa

Minna Mäkelä
Urjalan kirkonkylässä maltillisen kokoisista toimitiloista on pulaa. Kun tiloja vapautuu, ne menevät nopeasti. Lääkkeeksi ehdotetaan yhteistyön lisäämistä ja olemassa olevien tilojen päivittämistä niin, että ne soveltuisivat useammankin toimijan tiloiksi.

Kirkonkylässä on positiivinen ongelma, kun melkein kaikki liiketilat ovat käytössä. Kysyntää pienille tiloille on enemmän kuin tarjontaa.

Minna Mäkelä
Urjalan kirkonkylässä maltillisen kokoisista toimitiloista on pulaa. Kun tiloja vapautuu, ne menevät nopeasti. Lääkkeeksi ehdotetaan yhteistyön lisäämistä ja olemassa olevien tilojen päivittämistä niin, että ne soveltuisivat useammankin toimijan tiloiksi.

Nuutajärvellä painitaan tilakysymysten kanssa toisella tapaa. Tilaa on tarjolla, vuokralaisia kaivataan lisää.

Lue lisää Urjalan Sanomista 30.8.2018 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19 alkaen!