Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Huttunen sai Tahtovan kulkemaan

Rauli Ala-Karvia
Urjalalaisen Kimmo Kortesadon treenaaman Tahtovan vakio-ohjastaja Mikko Huttunen oli taas tiistaina Teivon raveissa kuski paikallaan. Kylmäveristen tasoitusajossa Huttunen ohjasti niukasti mutta varmasti Tahtovan voittoon ajalla 25,7. Saman ajan sai Ari Moilasen ajama Tupla-Timo, mutta Tahtovan voitto oli niin selvä, että se erottui tarkalla silmällä maalikamerasta ilman kuvan suurennosta.

Tahtovan viime kisat ajanut Mikko Huttunen sai tiistaina Teivossa urjalalaisen Kimmo Kortesadon valmennettavan voittovauhtiin.

Rauli Ala-Karvia
Urjalalaisen Kimmo Kortesadon treenaaman Tahtovan vakio-ohjastaja Mikko Huttunen oli taas tiistaina Teivon raveissa kuski paikallaan. Kylmäveristen tasoitusajossa Huttunen ohjasti niukasti mutta varmasti Tahtovan voittoon ajalla 25,7. Saman ajan sai Ari Moilasen ajama Tupla-Timo, mutta Tahtovan voitto oli niin selvä, että se erottui tarkalla silmällä maalikamerasta ilman kuvan suurennosta.

Teivossa menestyi Urjalan raviurheilu muutenkin, sillä Markku Niemisen tallin Dancinginthedark (15,0a) otti voiton Ari Moilasen ajamana.

Suuren Suomalaisen Derbyn isoa 150 000 euron palkintoa karsinnasta selvisi tavoittelemaan ensi lauantaina Vermossa Niemisen arsenaalista Lexus Dream, joka voitti karsintaeränsä ajalla 13,7a.

Lämminveristen avoimen sarjan Suomen Mestaruudesta lähtee ravaamaan Niemisen itsensä ohjastama Still Loving You.

Muutamia Niemisen valmentamia nelivuotiaita Suomessa syntyneitä lämpöisiä tippui niukasti derbyfinaalista, Kolme niistä – Callela Lisbeth, Nefertiti Frido ja Willow Pride – kisaavat derbyn lohdutussarjassa Ragnar Moring Memorialissa.

Urjalalaisen Ville Mäkelän treenaamista ravureista Turussa kakkossijan juoksi Gabriella La Renta (17,2a) Harri Koivusen ohjastuksessa.