Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Kylmäkoskelle nousee kompakti koulu

Urjalan Sanomat
Akaan kaupunki ja Jatke Oy allekirjoittivat tiistaina urakkasopimuksen Kylmäkosken koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hanke pääsee etenemään aikataulussa, kun valituksia kaupungin tekemään valintapäätökseen ei tullut. Kilpailutusvaiheesta ollaan nyt siirtymässä itse rakentamiseen.

Kylmäkosken uusi koulu on puurakenteinen. Havainnekuva: Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila Oy

Urjalan Sanomat
Akaan kaupunki ja Jatke Oy allekirjoittivat tiistaina urakkasopimuksen Kylmäkosken koulun suunnittelusta ja rakentamisesta. Hanke pääsee etenemään aikataulussa, kun valituksia kaupungin tekemään valintapäätökseen ei tullut. Kilpailutusvaiheesta ollaan nyt siirtymässä itse rakentamiseen.

Kylmäkoskelle nousee ensi vuoden syksyyn mennessä urjalalaisen arkkitehdin Mikko Uotilan suunnittelema, puurakenteinen koulu, jossa neliöt ovat tehokkaassa käytössä.

Sen lisäksi, että koulu on suunniteltu Urjalassa, on myös kouluhankkeen vastaava projektipäällikkö urjalalainen Aaro Rytky.

– Tarkoitus on saada rakennuslupa haettua kesäkuun alkuun mennessä, jolloin rakennustyöt olisi mahdollista aloittaa kesällä. Suunnittelutyöt talotekniikan osalta aloitetaan lähipäivinä. Varsinaisia urakoita ei ole vielä sovittu, mutta kumppanien valinta käy nopeasti, kertoo Rytky.

Lue lisää Kylmäkosken uudesta koulusta Urjalan Sanomista 17.5.2018 tai jo keskiviikkona kello 19 digilehdestä!