Tiekyltit ja liikennemerkit eivät ole Huhdissa ihan kaikkialla kohdillaan.
Huhti, siisteys (muokattu 16.9.2022) Urjalan Ylläpito

Huhdissa kaivataan siistimpää ympäristöä

Minna Mäkelä

Merja Autio allekirjoitti jo viime vuoden maaliskuussa aseman alueen ympäristön epäkohtia koskevan muistion Huhdin kyläyhdistyksen nimissä yhdessä LC Urjalan Linnattarien Virpi Nikkilän ja LC Urjalan Jukka Mattssonin kanssa. Muistio lähetettiin Urjalan tekniselle johtajalle Kimmo Virralle, joka lähetti sen puolestaan Pirkanmaan ely-keskukseen aluevastaava Antti Piiraiselle, koska kaikki muistioon listatut epäkohdat kuuluvat Virran mukaan ely-keskuksen hoidettaviin tiealueisiin.

Huhtilaisia harmittavat muun muassa kesäisin huonolla hoidolla olevat pensasaidat ja liikenteenjakajien istutukset sekä vinksallaan olevat kyltit ja liian näkösällä oleva kierrätyspiste, joka kaipaa ympärilleen aitaa.

Kylällä on myös pantu merkille, että kirkonkylän ilme on viime vuosina parantunut kovasti, mutta aseman alueen ei.

Asemalla ollaan sitä mieltä, että jos istutuksia ei hoideta, ne pitäisi poistaa. Antti Piirainen kuitenkin lupaa tulevalle kesälle parannuksia niiden hoitoon.

Lue lisää Urjalan Sanomista perjantaina 4.5.2018 tai jo torstaina kello 19 digilehdestä!