Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Erkki Meriluoto Seuran päätoimittajaksi

Iiro-Pekka Airola
Urjalasta kotoisin oleva Erkki Meriluoto aloittaa Seura-lehden päätoimittajana kesäkuun alussa. Hän korvaa nykyisen päätoimittajan Tarja Hurmeen, joka jää eläkkeelle.

Erkki Meriluoto kuvattuna Iltalehden toimituksessa viime toukokuussa. Kuva: Iiro-Pekka Airola

 

Iiro-Pekka Airola
Urjalasta kotoisin oleva Erkki Meriluoto aloittaa Seura-lehden päätoimittajana kesäkuun alussa. Hän korvaa nykyisen päätoimittajan Tarja Hurmeen, joka jää eläkkeelle.

 

Meriluoto siirtyy Seuraan Iltalehdessä, jossa hän on työskennellyt kaikkiaan 14 vuotta, viimeksi julkaisupäällikkönä. Meriluodon kädenjäljen on voinut nähdä osaltaan siinä, että Iltalehti on uutisoinut paljon myös Urjalasta.

 

– Olen päässyt tekemään Iltalehdessä oikeastaan kaikkea, mitä modernissa mediatalossa voi tehdä. Mahdollisuus tulla tekemään Seura-perheen brändejä on kuitenkin herättänyt minussa aivan uudenlaisen innon. Seura on lehti, jota meillä lapsuudenkodissa luettiin ja myöhemmin työelämässä siteerattiin viikoittain, Erkki Meriluoto kertoo tiedotteessa.