Yleinen Urjalan Ylläpito

Ravit: Nieminen putsasi palkintopöydän

Turussa lauantaina ravattu 3-vuotiaiden lämminveritammojen Kasvattajakruunun loppukilpailu oli urjalalaisen valmentajan Markku Niemisen karkkipäivä. Talliin rapsahti kolmoisvoitto, jota ryyditti vielä oriiden finaalin kakkostila.

Turussa lauantaina ravattu 3-vuotiaiden lämminveritammojen Kasvattajakruunun loppukilpailu oli urjalalaisen valmentajan Markku Niemisen karkkipäivä. Talliin rapsahti kolmoisvoitto, jota ryyditti vielä oriiden finaalin kakkostila.

 

Palkintorahoja näistä kahdesta lähdöstä Niemisen valmennettavat keräsivät omistajilleen 69 000 euroa.

 

Tammojen kisan voitti Mika Forssin ohjastama Callela Lisbeth (14,4a), kakkoseksi ravasi Esa Holopaisen kuskaama Nefertiti Frido (14,5a) ja kolmanneksi Antti Teivaisen rattailleen saanut Doris Hoss (14,7a).

 

Oriiden kakkonen oli Ari Moilasen ohjastama Lexus Dream (14,4a), joka hävisi voiton vieneelle Mika Forssin Hotshot Lucalle kymmenyksen.

 

Turun Auran Ajossa Niemisen treenaama ja Ari Moilasen kuskaama melkein puolimiljonääri Bret Boko (13,8a) oli kolmas.

Rauli Ala-Karvia