Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Ojalan kisapaikka sai sinetin

Urjalan Urheilijoiden kilpakävelijä Aleksi Ojala on jo virallisesti valittu yleisurheilun EM-kilpailuihin, jotka käydään 6.-12. elokuuta Berliinissä. Suomen Urheiluliitto nimesi Ojalan joukkueeseen eilen tiistaina.

Urjalan Urheilijoiden kilpakävelijä Aleksi Ojala on jo virallisesti valittu yleisurheilun EM-kilpailuihin, jotka käydään 6.-12. elokuuta Berliinissä. Suomen Urheiluliitto nimesi Ojalan joukkueeseen eilen tiistaina.

Ojalan lisäksi ensimmäisessä valinnassa joukkueeseen pääsivät myös keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, kymmenottelija Elmo Savola, kävelijät Aku Partanen ja maratoonari Anne-Mari Hyryläinen.

– Kävelijöiden kanssa oli sovittu, että syksyllä EM-kisojen 50 kilometrille valitaan kaksi parasta 3.50.00 alittanutta urheilijaa. Ojala käveli MM-kilpailuissa 3.47.20 ja Partanen teki keväällä Dudincessa ajan 3.49.00, valmennusjohtaja Jorma Kemppainen sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Miesten 50 kilometrin kävelyyn on EM-joukkueessa vielä yksi paikka auki.