peurakolarit, Tieliikenneonnettomuus (muokattu 16.9. 14:43) Urjalan Ylläpito

Urjalassakin nyt paljon peurakolareita

Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella tuli poliisin tietoon 15 peurakolaria sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana. Kolareissa ei syntynyt henkilövahinkoja.

Urjalassa ilmoitettiin sunnuntai-illan ja maanantain välisenä aikana neljä peurakolaria: sunnuntaina kello 18.43 Tampereenväylällä, kelo 21.55 Tampereenväylällä, maanantaina kello 6.27 Tampereenväylällä ja kello 7.19 Suoperäntiellä.

Poliisi muistuttaa, että hirvieläimet liikkuvat nyt aktiivisesti erityisesti ilta- ja aamuhämärien aikaan, jonka voi huomioida myös kuluneen vuorokauden peurakolareiden tapahtuma-ajoista. Poliisi kehottaa noudattamaan erityistä varovaisuutta varsinkin, jos olet liikkeellä hämärän aikaan. Hirvivaarasta varoittavat liikennemerkit on syytä ottaa tosissaan, tarkkailla tien reuna-alueita ja hiljentää vauhtia.