Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Liiganousu heijastuu Urjalaankin

Iiro-Pekka Airola
Lentopallon miesten Mestaruusliigaan noussut Akaa-Volley pelaa kotiottelunsa Toijalassa, mutta kiinnostusta riittää myös kuntarajan toiselle puolelle. Akaa-Volleyn urjalalainen puheenjohtaja Teemu Salminen on saanut läpi kesän Urjalan torilla vastata uteliaiden kysymyksiin, mitä joukkueelle ja seuralle kuuluu.

Puheenjohtaja Teemu Salminen odottaa innolla Akaa-Volleyn ensimmäistä kautta lentopalloliigassa. Joukkueen ensimmäinen ottelu on ensi tiistaina Tampereella. Kotiavaus on 1.10.

Iiro-Pekka Airola
Lentopallon miesten Mestaruusliigaan noussut Akaa-Volley pelaa kotiottelunsa Toijalassa, mutta kiinnostusta riittää myös kuntarajan toiselle puolelle. Akaa-Volleyn urjalalainen puheenjohtaja Teemu Salminen on saanut läpi kesän Urjalan torilla vastata uteliaiden kysymyksiin, mitä joukkueelle ja seuralle kuuluu.

Salmista ilahduttaa Akaa-Volleyn herättämä kiinnostus miehen nykyisessä kotipitäjässä Urjalassa. Mukana on hänen mukaansa yhteistyökumppaneina paitsi Urjalan kunta, myös toistakymmentä urjalalaista yritystä. Kausikorttejakin on myyty urjalalaisille katsojille useampia kymmeniä.

Puheenjohtajan mukaan liiganousun jälkeen Akaa-Volleyssa touko–kesäkuu painettiin hommia isolla voimalla, heinäkuu vedettiin hieman happea, mutta elo–syyskuu on ollut taas täynnä vipinää.

Lue lisää Urjalan Sanomista torstaina 21.9.2017 tai jo keskiviikkoiltana digilehdestä kello 19 alkaen!