Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Vanhukset tarvitsevat ulkoiluapua

Minna Mäkelä
Voimaa vanhuuteen -hanke kampanjoi parhaillaan teemalla Vie vanhus ulos. Urjalassa huutoon vastaavat ainakin Linnattaret, jotka ovat lupautuneet vanhusten ulkoiluttajiksi kolmena päivänä kuukauden kestävän kampanjan aikana.

Rauni Lintunen lähtee aina mielellään vanhainkodilta ulkoilemaan.

Minna Mäkelä
Voimaa vanhuuteen -hanke kampanjoi parhaillaan teemalla Vie vanhus ulos. Urjalassa huutoon vastaavat ainakin Linnattaret, jotka ovat lupautuneet vanhusten ulkoiluttajiksi kolmena päivänä kuukauden kestävän kampanjan aikana.

Ulkoilukavereita kaivataan Urjalassa ympäri vuoden. Vanhustyön esimies Merja Niekka kertoo, että suurin osa vanhainkodin asukkaista ja kotihoidon asiakkaista voi lähteä autettuna ulkoilemaan joko pyörätuolin kyydissä tai käsikynkässä.

Kuka tahansa voi halutessaan antaa aikaansa ja ilmoittautua Merja Niekalle, mikäli haluaa viedä vanhuksia ulkoilemaan.

– Jo lyhytkin ulkona oleminen riittää.

Lue lisää Urjalan Sanomista torstaina 21.9.2017 tai jo keskiviikkoiltana digilehdestä kello 19 alkaen!