Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

40-vuotias Pentinkulman päivät juhli näyttävästi

Minna Mäkelä
Kirjallisuustapahtuma huipentui lauantaina yhtenäiskoululla, kun siellä vietettiin kolmen tunnin ajan Kirjan ja musiikin juhlaa. Ohjelmassa oli jälleen paljon puhetta, mutta myös mainioita musiikkiesityksiä, joista vastasivat nuori jousikvartetti Seele sekä sopraano Laura Pyrrö säestäjänään Tiina Korhonen.

Saara Tiuraniemi, Tiina Laitila Kälvemark sekä Sami Hilvo vastasivat lauantain puheenvuoroista.

Minna Mäkelä
Kirjallisuustapahtuma huipentui lauantaina yhtenäiskoululla, kun siellä vietettiin kolmen tunnin ajan Kirjan ja musiikin juhlaa. Ohjelmassa oli jälleen paljon puhetta, mutta myös mainioita musiikkiesityksiä, joista vastasivat nuori jousikvartetti Seele sekä sopraano Laura Pyrrö säestäjänään Tiina Korhonen.

Pentinkulman päivillä oli järjestäjän mukaan 1 700 kävijää. Tapahtumista ensimmäistä kertaa järjestetty runomaraton innosti ihmisiä erityisesti.

Ensi vuonna kirjallisuustapahtumaa pidetään teemalla Eteenpäin! Päivillä pohditaan, miten sisällissodan jakama Suomi pääsi jaloilleen ja mihin se eteni sadassa vuodessa. 

Lue lisää 10.8.2017 Urjalan Sanomista!