Sisukiekon maahockey-joukkue haastaa SM-sarjan joukkueet hockey5-pelimuodossa Tampereen SM-viikolla. Kuvassa palloa kuljettaa mustapaitaisen Sisukiekon Elmo Pärssinen.
maahockey, Sisukiekko, urheilu (muokattu 26.10.2022) Urjalan Ylläpito

Sisukiekko mukana SM-viikolla

Iiro-Pekka Airola

Tällä viikolla Tampereella järjestetään 30 urheilulajin yhteinen SM-viikko, jossa hieman pienemmissä lajeissa kilpaillaan SM-mitaleista.

Maahockey on mukana hockey5-pelimuodolla, jossa kentällä on siis kerrallaan maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa molemmista joukkueista.
Hockey5-turnaus pelataan lauantaina ja sunnuntaina Tampereen Kaupissa, ja normaalia koko kentän maahockeyta 1. divisioonassa pelaava Urjalan Sisukiekko on yksi viidestä osallistuvasta joukkueesta.

– Ensimmäistä kertaa on tilanne, että pelaamme virallisesti SM-sarjajoukkueiden kanssa. Tiukkaa tulee, mutta uskon, että voimme haastaa siellä vastustajia. Lähdemme hakemaan mitalia, Sisukiekon pelaaja-valmentaja Olli Vesakoski sanoo.

SM-turnauksen finaali näytetään TV2:lla sunnuntaina kello 16–16.50.

– Lähetyksessä on joka tapauksessa urjalalaista väriä, sillä jos Sisukiekko ei pelaa, niin minä olen kommentaattorina, Vesakoski naurahtaa.

Lue lisää 6.7. Urjalan Sanomista