Hanna Toorikka pukee Pihlalle kurahousut Lamminharjun leikkikentällä.
lapset, leikkipuistotreffit, MLL (muokattu 26.10.2022) Urjalan Ylläpito

Treffataan kesällä leikkipuistoissa

Heli Lehtelä

MLL Urjalan yhdistys organisoi kesän ajan leikkipuistotreffejä.

Lapset löytävät tapaamisista takuuvarmaa leikkiseuraa. Samalla vanhemmille tarjoutuu mahdollisuus tavata muita aikuisia ja saada vertaistukea lapsiperheiden pulmiin.

– Kesä-heinäkuussa järjestettävät leikkikenttätreffit ovat ikään kuin jatkoa talven perhekahvilatoiminnalle, kesällä on vain kivempi tavata ulkona, kertoo tapaamisia organisoiva Salla Hartus.

Puistotreffit ovat luonnollisesti avoimia kaikille, ajasta ja paikasta sovitaan yhdistyksen MLL Leikkikenttätreffit -ryhmässä. Näin pystytään välttelemään pahimpia sadekuuroja. Paikalliset marketit ovat tukeneet toimintaa lahjoittamalla tapaamisiin pienimuotoiset tarjoilut.

– Kävijöitä on ollut ihan kivasti, joka kerta noin kymmenen lasta ja kymmenen aikuista. Lamminharjulle on tällä kertaa tullut 16 lasta 11 aikuisen kanssa.

Leikkipuistotapaamiset ovat vuoroin eri leikkipuistoissa. Tiedustelen leikkipuistojen suurkuluttajilta kokemuksia Urjalan leikkialueista.

– Olemme valinneet tapaamisiin sellaisia puistoja, joiden tiedetään olevan siinä kunnossa, että niihin voi turvallisesti mennä. Huonokuntoisiakin puistoja on tiedossa, sanoo Salla Hartus MLL Urjalan yhdistyksestä.

Lue lisää torstain 29.6. Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo ke 28.6. klo 19 www.urjalansanomat.fi.