Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Liikenteen parannuskohteita listattiin Urjalassa

Iiro-Pekka Airola
Kuntien, Pirkanmaan ely-keskuksen ja konsulttiyhtiö Rambollin yhdessä tekemä Eteläisen Pirkanmaan viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelma on valmistunut. Suunnitelmassa on listattu kuntakohtaisia toimenpiteitä, joilla liikenneympäristöä ehdotetaan parannettavaksi myös Urjalassa.

Esimerkiksi Urjalantien, Sairaalantien ja Vanhainkodintien risteykseen on esitetty suunnitelmassa liittymän kaventamista ja keskikorokkeellisen suojatien rakentamista.

Iiro-Pekka Airola
Kuntien, Pirkanmaan ely-keskuksen ja konsulttiyhtiö Rambollin yhdessä tekemä Eteläisen Pirkanmaan viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelma on valmistunut. Suunnitelmassa on listattu kuntakohtaisia toimenpiteitä, joilla liikenneympäristöä ehdotetaan parannettavaksi myös Urjalassa.

Uuden yhtenäiskoulun ympäristö nousee suunnitelmassakin esiin, ja sen liikennejärjestelyistä on tullut runsaasti yhteydenottoja myös kunnalle.

Kunnan tekninen johtaja Kimmo Virta tulee esittämään, että konsultti pureutuisi yhtenäiskoulun liikenneympäristöön nyt valmistuneen suunnitelman jatkotyönä.
– Tämä koulun osa pitää lähteä miettimäänyhtenä kokonaisuutena. Yksittäisiä palautteita on tullut jo niin paljon, että niiden kanssa tulee äkkiä kaaos, jos yhtä tehdään toisaalle ja toista toisaalle. Niiden välille pitää löytää yhteinen lanka, Virta painottaa.

Lue lisää 18.5. Urjalan Sanomista